Page 2 of 2

Re: settings

Posted: Tue Dec 10, 2013 9:34 pm
by gessa
Shields53 wrote:Showing for me in IE10 and Chrome, not sure why it is doing it now for some people. It used to not show in Chrome but I fixed that.

I seem to remember it not working in IE11 so will have to reinstall that and test.
I use Chrome

Re: settings

Posted: Tue Dec 10, 2013 10:20 pm
by Martyn
As faaip said, not a priority.

I've lived without the menu bar for a year or so, it doesn't stop me using the forum

Re: settings

Posted: Wed Dec 11, 2013 2:28 am
by Twiggster
Guildford White wrote:As faaip said, not a priority.

I've lived without the menu bar for a year or so, it doesn't stop me using the forum
Whatever - very worrying it isn't working for some posters. :duno:

Re: settings

Posted: Wed Dec 11, 2013 12:10 pm
by YorkshireSquare
gessa wrote:
I use Chrome
Seems to be a very specific version of Chrome, or specific setting though. Fine for me on Chrome.

Re: settings

Posted: Thu Dec 12, 2013 3:16 am
by Twiggster
Absolute mystery as to why this is happening for some users.
Checked at home - me on Chrome/Comodo, wife on chrome and firefux, son on Opera and (back up for school work)latest IE.
Checked at work on all browsers available (including some weird overseas ones, that foreign students use!) No probs at ALL.

Adam - Could deleting all temp files and cookies help, as they may be old enough to corrupt the latest MOT php board upgrade? :duno:

Re: settings

Posted: Thu Dec 12, 2013 11:55 am
by Martyn
In the year or so since I first lost the menu bar I have upgraded MAC-OS on both the MacBook (where I have the menu bar) and the iMac (where I don't), I have upgraded Chrome on both, I have regularly cleared cookies, history etc.

No change.

Re: settings

Posted: Thu Dec 12, 2013 3:56 pm
by YorkshireSquare
Twiggster wrote:Adam - Could deleting all temp files and cookies help, as they may be old enough to corrupt the latest MOT php board upgrade? :duno:
No.

It's a CSS issue I'm fairly sure.

Re: settings

Posted: Fri Dec 13, 2013 12:06 pm
by YorkshireSquare
Fixed?

Re: settings

Posted: Fri Dec 13, 2013 12:13 pm
by Martyn
Fixed!

Nice one Adam

Re: settings

Posted: Fri Dec 13, 2013 12:27 pm
by Gino 1959
Guildford White wrote:it doesn't stop me using the forum
Okay, Adam, looks like we need to go to Plan B.

Re: settings

Posted: Fri Dec 13, 2013 3:31 pm
by faaip
Impressive..well done Adam.

Re: settings

Posted: Fri Dec 13, 2013 3:56 pm
by Martyn
Gino 1959 wrote: Okay, Adam, looks like we need to go to Plan B.
Bugger off spud! :roflmao:

Haven't you got any drives to tarmac?

Re: settings

Posted: Fri Dec 13, 2013 5:17 pm
by gessa
Cheers Adam :tup: